Bruksanvisning toning by Bente

Blandingsforhold:
Small pakke: N:2 H2O2 1.5% (90ml) + 2 tuber N:3 Fargemix.


Medium pakke: N:2 H2O2 1.5% (90ml) + 3 tuber N:3 Fargemix + 30ml vann. Står ml mål på flasken. Påføring: 
Vi anbefaler å påføre SKIN oljen rundt hårfestekanten før selve behandlingen, slik at fargen ikke setter seg på huden. Start alltid påføringen innerst mot hodebunnen. Begynn bakfra og avslutt rundt ansiktet.

Det er stor forskjell på om man skal benytte en toning etter nybleket hår, stripet hår eller et hår som er lysnet for en tid tilbake. 

Stripet hår:
Toning skal alltid påføres i lett fuktig hår etter striping. Dette for å bevare den naturlige hårfargen i håret. Start alltid påføring i det lyse håret som er innerst mot hodebunnen. Lengder og spisser kan suge til seg mye farge, så det kan være nok å skumme dem opp ved utskylling.

Helbleket hår:
Når håret er helbleket kan man påføre toning i helt tørt hår, men utrolig viktig at den KUN påføres innerst mot hodebunnen først da dette håret trenger lengre virketid enn lengder og spisser. 

Maks effekt 30 min virketid fra alt er påført ettervekst.

Når man toner et bleket hår, er det utfordrende å gi presise instruksjoner, siden et bleket hår ofte er tørt, spesielt i lengdene og spissene. Tørt hår absorberer pigmenter raskere enn friskt hår, så det er viktig å arbeide raskt og sjekke resultatet underveis.

Friske opp fargen i spissene:
Skyll håret med ca 2-4 dl vann, skum deretter opp fargen i spissene som en sjampo. La det virke i 1-5 minutter før du skyller ut. Tørre lengder og spisser blir fort mørke når man tilfører pigment, selv med lyse nyanser.

Utskylling:
Etter en fargebehandling er det viktig å skylle håret grundig. Vask håret to ganger og avslutt med en god hårkur.