Fornøydgaranti

Hos By Bente er din tilfredshet vår fremste prioritet, men hvis du mot formodning ikke er fornøyd med farge resultatet, ber vi deg om å kontakte vår kundeservice så sender vi ny pakke innen 24 timer – helt kostnadsfritt. Garantien gjelder i 14 dager etter mottakelsen av pakken, og kun for bestillinger hvor vi har bistått med veiledning.

Vi mener at riktig veiledning i kombinasjon med våre profesjonelle produkter vil gi deg ønsket resultat. Husk! Dersom du er usikker på valg av farge eller styrke, oppfordrer vi deg til å kontakte oss for profesjonell veiledning før du bestiller, eller legger med bilde og kommentar på bestillingen.

For at vi skal kunne gi deg den beste mulige veiledningen, trenger vi detaljert informasjon om ditt hår – fra kvalitet til ønsket resultat. Vennligst last opp et bilde av håret ditt i godt, naturlig lys.

Husk! Vi kan ikke føle håret ditt slik du kan. Derfor er din beskrivelse av hårkvaliteten avgjørende for oss. 👱🏻‍♀️

Om du ønsker å velge din egen fargepakke, anbefaler vi at du utforsker vår fargelære side og leser deg opp på produktpakken. Ellers deler vi mye tips og triks på colorbybente Instagram, Facebook YouTube og Tiktok.

At du velger By Bente betyr mye for oss, og vårt høyeste ønske er å kunne tilby den beste veiledningen og hårfarge-opplevelsen.

For å benytte deg av fornøydgarantien, send inn skjemaet under:

📦 Så sender vi deg en ny fargepakke innen 24 timer (ekskluderer fraktkostnader).