Ambassadører

Alle hårfarge virtuoser, skjønnhetssynsere og sosiale medie-moguler! Vi ønsker din fargefulle tilstedeværelse i vårt fargerike univers. Vi søker etter inspirerende personligheter som kan hjelpe oss å spre ordet om vår revolusjonerende tilnærming til hjemmefarging.

Er du en som ikke bare tråkker utenfor boksen, men også knuser den i prosessen? Da kan du være vår neste Bente-ambassadør! Vi tror at hver enkelt har en unik fargestil som verden trenger å se. Vi ønsker å feire din egenart ved å la deg ta del i vår fargerevolusjon.

Som en del av Bente-gjengen, vil du få tilgang til våre høykvalitets, veganske og bærekraftige hårfargeprodukter. Du vil være en del av en bevegelse som oppmuntrer til å ta hårfargen i egne hender, til å være sin egen frisør, og til å bryte barrierer av hva som er mulig med hjemmefarging.

Hvis du er klar til å løfte hårfarging til neste nivå, og spre budskapet om by Bente, da ønsker vi å høre fra deg! La oss sammen starte en fargerevolusjon, fordi det er på tide å vise verden at hårfarging kan gjøres med fantastiske resultater i sitt eget hjem, lage sin egen stil, og ta kontroll selv.

Se våre kravspesifikasjoner


Ta kontakt med oss