Miljø & Bærekraft

Vi hos by Bente er klar over at vår planet roper "bad hair day" på grunn av den måten vi lever på. Derfor er vi her med miljøvennlige hårprodukter som gir deg god hårkarma! Først på vår lønningsliste? En "Chief Green Officer"! Fordi å ha de beste produktene handler ikke bare om å gi deg silkeglatt hår, men også om å ikke etterlate noe mer enn fotavtrykk av grønt glitter på planeten.

Stikk fingeren i dagens hårfargeprodukter, og du finner stoffer som får Moder Jord til å gråte og menneskene til å nyse. Men her i by Bente roper vi "klipp, klipp!" til slike stoffer. Vi tror det er mulig å lage kvalitetsprodukter uten å gjøre planeten til en fargeklatt av forurensning. Vi har allerede sagt farvel til mange av disse kjemikaliene i våre produkter, og vi er på en evig jakt etter grønnere løsninger. Våre produkter skal gjøre både miljøet og deg stolt – fordi vi tror på å være skånsomme både mot kloden og mot deg.

Hva gjør vi?
Vi bruker resirkulert emballasje der vi kan, og legger alt til rette for at du kan resirkulere det etterpå. Målet er 100% sirkulær emballasje på alle våre produkter.

Alle plastflaskene våre er laget av 100% resirkulert plast, også korken! Fargetuben er av 100% aluminium, gjenvinnes enkelt sammen med glass og metall. Korken er av 100% gjenvunnet plast, og esken av 95% resirkulert papir

Vi passer på at de råvarene vi må hente ut fordi det (per nå) ikke er resirkulerte alternativer, kommer fra bærekraftige kilder. Det vi får tak i lokalt, handler vi lokalt.

Veganisme søker å ekskludere alle former for utnyttelse av og grusomhet mot dyr for mat, klær eller andre formål. Derfor er vi veldig stolte over at alle våre produkter er sertifisert veganske.

Vi følger Grønt Punkts standarder og merkeordninger, og betaler vår del for at den emballasjen vi sender ut igjen i sirkelen fortsetter å bli gjenvunnet.

Våre produkter er ikke testet på dyr. Vi er imot testing på dyr, og støtter PETA økonomisk i deres arbeid for å bedre dyrevelferd verden over.