Om by Bente

Velkommen til by Bente, der hår er like personlig som en hemmelig dagbok. Vi er et team som er hodestups forelsket i det vi gjør - vi er hår-nerder til fingerspissene og fargefantaster til hjertet. Vi er her for å klippe bort gamle normer og fargelegge fremtiden med nye regler.

Vi mener at du fortjener en glitrende hårfarge uten å måtte ta fri fra jobb, booke og sitte låst i timevis mens en trendy frisør takler håret ditt. Og du kan sikkert bruke de pengene på noe annet.

Produktene fra by Bente er utviklet utifra en veganske formel av frisør Bente Hafslund i Norge. Ettersom det bare er i frisørsalongen man får geografisk tilpasset hårfarge, så mente Bente at dette var et must når hun skulle utvikle egne farger. Derfor kan vi med hånden på hjertet si at produktene våre er proffe og utviklet spesielt for det Skandinaviske håret. Produktene produseres i Spania.

Vi er lidenskapelig opptatt av hår og brenner for å dele vår ekspertise med deg! Hver dag er viet til å veilede deg og tilby skreddersydde produkter som passer perfekt til dine individuelle behov. Vårt mål er å utruste deg med kunnskapen og verktøyene som lar deg utfolde din unike stil. For oss er det personlig – vi vet hvor viktig hår er.

Alle fortjener en vakker hårfarge💝