Bruksanvisning grått hår by Bente

Har du grått hår som det er vanskelig å dekke?
Grått hår kan være mer vanskelig å dekke da dette håret er mer utfordrende å få åpnet. Hvis ikke hårstrået blir ordentlig åpnet vil heller ikke fargen dekke bra. 7.5% h2o2 vil derfor anbefales for bedre dekkevne sammen med en beising. Beisen skal ikke skylles ut da hårfargen pensles direkte oppå for bedre dekk. 

Beising av grått hår med fargekrem
N: 3 FargeMix, anbefaler alltid at beisen er 1 nyanser lysere enn selve hårfargen og at man benytter en naturfarge. En fargetube benyttes til flere behandlinger. 

Fremgangsmåte:
Vi anbefaler alltid å starte med SKIN oljen som påføres rundt hårfestet, slik at fargen ikke fester seg på huden. Start foran der håret er gråest. Påfør ren fargekrem direkte på de grå hårene i etterveksten. Denne skal ikke skylles ut da hårfargen påføres direkte oppå beisen for bedre dekkevne.

Virketid:
La beisen virke i 10 minutter før påføringen av selve hårfargen. Start på samme sted som du begynte med beisen. Virketid beregnes alltid fra når all farge er påført. Hårfargen begynner ikke å virke før den er ute av skålen, går helt fint om påføringen tar litt tid.

Virketiden starter fra du har påført hele etterveksten.

Beising av grått hår med h2o2
6% h2o2 kan også benyttes for bedre dekkevne av grått hår. 

Fremgangsmåte:
1 ss med 6% h2o2 tas oppi blandeskålen. Dette påføres som et tynt lag på de grå hårene. Når h2o2 er påført tørker du håret med føner. Det er h2o2 sammen med varmen som vil åpne hårstrået slik at pigmentene fra hårfargen klarer å trekke bedre inn i håret. 

Når håret er tørket påfører du hårfargen direkte oppå beisen. 35min virketid fra du er ferdig med påføring i hele etterveksten. 

Permanent hårfarge small og Minicolor small
N: 2 h2o2 60ml + N: 3 Mix 2 tuber av 30ml = Blandes sammen. 

Permanent hårfarge medium og Minicolor medium
N: 2 h2o2 90ml + N: 3 Mix 3 tuber av 30ml = Blandes sammen.

Glansvask dempe grått hår
N: 2 h2o2 1.5% + N: 3 Mix 2 tuber av 30ml = Blandes sammen. 

Fremgangsmåte: 
Start alltid påføring i etterveksten der du har mest grått og avslutt bak i nakken. Ønsker du oppfriskning i lengder anbefaler vi at du kun skummer opp fargen i lengder under utskylling, eller at du trekker ut fargen i lengdene de siste 5min av virketiden. Ønsker du bedre dekkevne i lengder, anbefaler vi deg å benytte en lysere farge til lengdene dine slik at du oppnår et mest mulig jevnt og naturlig resultat. 

Virketid:
35 - 45 min fra du er ferdig med påføring. 

Utskylling
Skyll godt etter en fargebehandling. Vask håret to ganger og avslutt med en god balsam eller hårkur. Bruksanvisning hårfarge finner du her