Inspirasjon

Toning

Ved å bruke en toning har du mange muligheter! En toning vil aldri lysne et hår, men kan for eksempel brukes for å nøytralisere håret etter bleking eller striping, eller jevne ut en hårfarge.

Bleking

Hvis du ønsker å lysne et hår, er bleking helt genialt! Likevel bør du huske på at bleking er en av de sterkeste behandlingene håret kan gjennomgå, så sørg for å få tilpasset blekingen til ditt hår dersom du skal bleke håret. Her kan du også plukke opp noen gode tips eller få inspirasjon til hva du kan gjøre ved bleking!

Striper

Med striper har du mange muligheter! Striper kan blant annet være et alternativ for å hel-bleke håret, og er med å gi spill og liv i hårfargen! Her kan du få inspirasjon til ulike fremgangsmåter og til hvordan stripene kan se ut.

Lys til mørk:

Om du ønsker å gå fra lys til mørk, har du flere muligheter når det kommer til fremgangsmåte og resultat. Her kan du finne både tips, triks og inspirasjon om du ønsker å gå fra lys til mørk!

Farge grått hår

Det er mange som ønsker å dempe et grått hår. Her finner du tips og triks til hvordan du oppnår et best mulig resultat ved farging av grått hår.

Avfarging

Dersom du har et mørkt og behandlet hår, og ønsker å bli lysere bør du gjøre det på en mest mulig skånsom måte for håret. Da kan avfarging være en fin måte for å fjerne den mørke fargen. Her finner du fremgangsmåte, og tips og triks til når du kan benytte avfarging.

Nøytralisering/gult hår

Dersom du har bleket eller stripet håret bør du alltid benytte en form for nøytralisering for å fjerne gule pigmenter. Dersom du er blond eller har vært mye ute i sola kan du også benytte en nøytralisering for å fjerne gule eller oransje pigmenter. Det er nemlig de kalde pigmentene som forsvinner først fra et hår, og da kan man tilsette dem igjen ved hjelp av ulike behandlinger og fremgangsmåter. Her finner du inspirasjon, eksempler, og smarte lifehacks for deg med blondt hår.