Innovasjon

By Bente tilbyr et nyskapende utvalg av hårfargeprodukter som er skreddersydd for å gi deg frihet til å finne din ønskede fargenyanse. Produktene er designet med tanke på hvordan en profesjonell frisør ville arbeidet med å bestemme og blande en hårfarge. Produktene inneholder også de beste ingrediensene. Dermed kan du være sikker på at du får kvaliteten du fortjener.

Fargepakkene fra By Bente er konstruert for å gi deg fleksibilitet når du skal velge din perfekte farge. Med pakker som inneholder opptil tre og fire fargetuber gir det deg en utrolig fleksibilitet til å skreddersy din egen fargenyanse, enten du velger å gjøre det selv eller lar en av By Bentes frisører veilede deg basert på dine personlige preferanser.

Med 17 forskjellige fargenyanser og 6 forskjellige styrker av H2O2 tilgjengelig, gir en medium hårfargepakke fra By Bente deg i teorien 13,720 ulike fargenyanser. Dette gir deg en uovertruffen frihet til å eksperimentere og finne din perfekte farge.

For å gjøre det enda enklere for deg å velge riktig hårfarge, arbeider By Bente også med å utvikle flere digitale løsninger som kommer til din nytte.