Filosofi

By Bente ønsker å gi folk verktøyene og kunnskapen de trenger for å farge håret sitt hjemme med samme kvalitet som hos frisøren. Vi tilbyr hjelp med instruksjonsvideoer, tips, og triks fra profesjonelle frisører, slik at kundene kan oppnå de beste resultatene på egenhånd.

Kvalitet og Ekspertise: By Bente står for høykvalitets hårpleieprodukter som er skreddersydd for skandinavisk hår. Våre produkter er utviklet med omfattende testing og forskning, og bruker kun ingredienser som oppfyller strenge kvalitets- og etiske standarder.

Bærekraft og Etikk: By Bente er dedikert til å produsere produkter som er både miljøvennlige og etisk produsert. Vi streber etter å være et merke som forbrukerne kan stole på, med veganvennlige produkter som ikke er testet på dyr.

Innovasjon og Utvikling: By Bente er alltid på jakt etter å forbedre og innovere. Vi skal være modige nok til å gå mot strømmen og gjøre ting på en ny måte. Vi er alltid på utkikk etter nye metoder for å forbedre kundens opplevelse, enten det er gjennom produktutvikling, kundeservice, eller instruksjon.

Kjærlighet og Lidenskap: By Bente ble født ut av en genuin kjærlighet for frisørfaget. Vi er hårfarge nerder drevet av lidenskapen for å gi kundene våre den beste mulige opplevelsen, og vi elsker hver enkelt kundes tilfredshet.

Vi er på en misjon for å endre hvordan folk ser på hjemmefarging av hår - fra et risikofylt prosjekt til en givende, personlig skjønnhetsopplevelse.