Bruksanvisning toning etter bleking

Forberedelser

Tørk håret gått med håndkle før toning etter bleking. Jo mer vann som er i håret jo mindre plass er det til fargen. 

Toning etter bleking:
Bland N:2 H2O2 1.5% 90ml med 2 tuber N:3 Mix. Denne blandingen påføres etter blekingen er skylt ut. Bleking av ettervekst vil en toning i tørt hår gi bedre nøytralisering og holdbarhet. 

Toning medium:
Bland N:2 h2o2 90ml med 3 tuber N:3 Mix og 30 ml vann. Ml mål står på flasken. 

FREMGANGSMÅTE

 

Steg 3 – Toning etter bleking:
Start påføring av toningen i fuktig til helt tørt hår. Begynn bak i håret eller på det mest gyldne området. Påfør i hele bunnen først, la det virke i 15-35 minutter, og trekk deretter toningen litt videre ut i håret hvis nødvendig. Ofte pent å gre litt akkurat i overgangen rett før du skyller. Tørre lengder og spisser trekker alltid til seg mer farge, de kan skummes opp under utskylling. Skyll, vask og avslutt med en god hårkur.

Viktig informasjon:

Toning vil nøytralisere bedre og dempe mer hvis den påføres i helt tørt hår. Er håret fult av vann er det lite plass til farge. Hår innerst mot hodebunnen trenger alltid lengre virketid og en kaldere nyanse enn lengder og spisser. Tørre lengder og spisser tiltrekker raskt pigment og blir fort mørkere, selv med en lys nyanse.

En toning vil alltid gjøre håret litt mørkere. Toning nøytraliserer/demper og gir håret en mer naturlig farge. Alle hår er forskjellige, så det er utfordrende å gi en helt presis bruksanvisning. Kontroller alltid prosessen underveis.