Brand manifesto

Denne er til deg.

Som har lyst på en forandring, men ikke vet hvor du skal starte. For deg som har prøvd å farge håret hjemme, men endte opp med noe annet enn en det du ønsket. For deg som leter etter den nyansen som bare du vet, er mest deg, og for alle dere som bare liker å gjøre ting selv.

by Bente handler om å ta kontroll. Det handler om å ta håret i egne hender, være modig nok til å prøve noe nytt. Og å tro på deg selv.

Vi er her for å hjelpe deg på veien. Vi er her for å gi deg kunnskapen, verktøyene og tilliten du trenger for å klare å farge håret selv som en proff.

Fordi vi tror på kraften i deg. Vi tror på din evne til å skape og transformere, og da fortjener du det beste, og vi hviler ikke før du får det.

by Bente er ikke bare et hårfarge merke. Det er et symbol på mot, styrke og selvtillit. Det er en måte å uttrykke hvem du er og hvem du vil være.

Vi er ikke bare et merke. Vi er en bevegelse. En bevegelse av mennesker som tror på seg selv, tør å prøve selv, og som tar kontrollen selv. For selv om fargetuben er by Bente, er penselstrøkene by Deg.

Du klarer det!