Bruksanvisning stripeteknikker by Bente

Forberedelse:
Håret trenger ikke være nyvasket, men viktig at du ikke har tørrsjampo, spray blond eller fargespray i håret. Behandle tørt eller slitt hår med en hårkur for å sikre jevnere resultat. Om mulig, få hjelp fra en venn for å oppnå bedre påføring.

Blandingsforhold:
1 pose N:1 Blond + 1 flaske N:2 H2O2 90 ml. Bland kun en blanding om gangen, hvis ikke du har behov for hele pakken kan du starte med 1ss pulver til 2ss h2o2. Det skal alltid være dobbelt så mye h2o2 som pulver. 

 

Virketid:
La det virke i 20 – 60 minutter, avhengig av hvor raskt håret lysner og ønsket lysningsgrad. Blekingen aktiveres når den forlater skålen, etter 60 min avtar lysningen kraftig. For økt lysningseffekt, dekk til med plastkappen de siste 15-20min for bedre opplysning. Viktig at det ikke blir helt tett. Bruk aldri høyere vannstoff enn nødvendig, bedre med full virketid på lavere styrke enn kortere tid med høyere h2o2. 9% og 12% må aldri benyttes i et tørt eller allerede lysnet hår. Viktig at håret er så lyst som ønskelig før du skyller.

Utskylling:
Skyll grundig, vask håret en gang hvis du skal videre på nøytralisering og to ganger hvis du ikke skal. Benytt alltid en god balsam eller hårkur etter en fargebehandling.

PS: Vi anbefaler alltid en form for nøytralisering etter bleking da håret alltid vil inneholde noen varme pigmenter. Gult hår nøytraliseres med lilla, tall nummer 2 etter punktum på fargene inneholder lilla. Les mer om nøytralisering her.