Bli din egen frisør

Bli din egen frisør

Hindrer økonomi og tidsbegrensninger deg fra å dra til frisøren? Her har du løsningen.

Å dra til en frisørsalong kan ofte føles som en spabehandling. Du får stelt deg på håret, og om du ønsker får du massasje i hodebunn og nakke. Mange ønsker nok at de kunne få en slik behandling jevnlig- å klippe håret, friske opp hårfargen eller fikse etterveksten. Dessverre er det slik at de fleste ikke har råd til dette.

Det er flere og flere som bestemmer seg for å dra på butikken for å heller finne fargen de ønsker seg her, og gjøre det selv. De kommer inn i butikken, går til hyllen med farger, og ved å se på bildet på pakken, velger de den perfekte hårfargen. Det er jo mye billigere, så hvorfor ikke? Jo, fordi butikk- fargene ikke er egnet alle hårtyper.

Pakkene med bleking kan inneholde for høy hydrogenperoksid til ditt hår, som kan føre til at håret knekker eller faller av. Mange pakker har lite innhold, som fører til at du må tilbake på butikken og kjøpe mer. Altså, hvis du kjøper hårfarging på butikken, vet du ikke alltid hva du får.

Det er mange som heller ikke har tid til å dra til frisøren. I en hektisk hverdag kan dette være noe som går i glemmeboka, eller at du faktisk ikke har mulighet når salongene er åpne. Så, hvordan kan du løse dette problemet? Med gode produkter til hjemmebruk. Bente er spesialist på hårfarging og hun har lang erfaring med dette. Om du ønsker å lese mer om Bente og hennes historie, kan du finne dette på “historien” på hjemmesiden.

Bente har laget egne produkter innen farging og pleie for å gjøre det lettere for oss på mange områder. Gjennom hennes konsultasjon på siden, kan du finne ut av hvilke produkter som passer til ditt hår og ditt ønske om resultat. Du kan altså bestille produktene fra resultatet av konsultasjonen, og utføre fargingen hjemme. Dermed slipper du å betale mye for å dra til frisøren, du kan velge et passende tidspunkt, og får sikret deg gode produkter.

Vi har lenge ønsket å lage en blogg på denne siden, nå har vi vært så heldige å få gjesteskribenter fra Noroff til vår første post. Tusen takk til Julie, Miriam og Sandra 💕